Pages

Wednesday, July 6, 2011

Dalam hati ada... ?


bosan? 
haa, lukis lah macam ini ye. 
motif? takde, takde. 
lukis je apa yang terlintas, terbang dan tergambar di dalam head y'all.

apa itu dalam hati ada taman?
ni peribahasa ke? tak tahu juga.
yang pasti, yakin dan tiada syakwasangka lagi, aku suka oo ayat ni.
sedap je bunyi nya. tu yang haku berkenan tu. ha ha.
makna dia? mm, setakat yang aku mengerti, maksud nya hati seseorang tu berbunga lah.
kowt.
kira seseorang tu dah ada feeling kat someone kot. ye eh? tatau.
atau kalau erti kata lain, i dah berpunya. heh-tak tahu. 
yang penting, taman tu pun dah beri gambaran kebahagiaan.cewah.
jadi kira perasaan berbunga, tangkap cintan dan semasa dengan nya lah.

-Dalam Hati Ada Taman Rama-Rama-!




2 keyboard writings:

taliff said...

HAhahahah..itu boleh dikatakan tahap Boring Gaban tu...keh keh keh keh

pemerhatiSejati said...

haha. ini lah kerja setiap hari dlm kelas. bosan oo. main lukis2 la jwbnya.

Post a Comment