Pages

Friday, October 5, 2012

Teddy bear? Ahaxx

Heyy, sejak bila awak suka teddy teddy ni???
Heh, tak tau. 
Sebab selalu masuk kedai yang jual banyak-banyak beruang teddy yang besar-besar tu. Kot?
Tapi never bought one. Mahal kot teddy teddy tu. Even the smallest one.
Paling murah dalam rm10.xxx. Tu pun yang hudus la. 
Rasa macam nak ada sekor teddy bear pun jadi la.
Nak peluk peluk itu teddy.
 
 
 nak yang macam ni.
besar macam seorang bayi. muahaha.
walaupun nampak macam.... budak-budak je ada benda alah ni.
tapi ado den kesah??? kehkehkeh


mashimaro.
yang ni pun macam comel.
beli sekor je jadi. tak yah beli banyak-banyak.



yang ni nampak macam fluffy gitu.
bawak tidur ni mesti lena woo.
standard harga teddy macam ni, normally dalam rm 29 above. 
apsal aku minat teddy ni??? hii, aku heran dengan diri aku~
 


pooh pun macam, ok jugak la~
my little bro used to have one. tengok, adik laki tu.
dapat jugak dia merasa ada benda alah ni.
akak dia ni, eh, kesian betul~
masa kecik-kecik asyik duk panjat pokok je. 
tu la dah besau ni jakun nak teddy tedyy lah bagai. 


yang ni pulak i would like to say: alololo, kiut nya. -..-"
cuba teka ni apa?
okehh, ni teddy bear and also an mp3 teddy. 
lawak la pulak. malas ar cite pasal teddy ni.
 
 
 
 
yang ni semua orang pernah tengok kan.
tapi macam ngeri je. nak tidur sekali pun seriau. 
this is a no no teddy. 


ok. 
again.
no way.


macam mengarut je entry pasal teddy bear. =="
maybe sebab masa kecik selalu main benda yang bukan toys.
duk panjat bukit la, main hujan la, main pasir.
pastu panjat pokok, main pondok-pondok.
takde maknanya nak main patung-patung ni.
jadi bila dah besar ni, terminat pulak kat benda alah teddy ni.
hadoii, parah suda~~

2 keyboard writings:

miss fluffy said...

teddy..i like..tp kalau beli syg nk guna..sudahnya letak tepi katil..last2 berdebu je..hahaha

pemerhatiSejati said...

hehe. sy x bleh, klau dh beli msti nak peluk2 time tido. arr, tu yang nk beli tu. >_<

Post a Comment