Pages

Friday, July 19, 2013

T__T tsk

Aku rindu kat arwah ayah.
T___T tsk.
Aku rindu nak dengar suara ayah.
Aku rindu masakan ayah.
Bila aku tengok kain pelikat ayah dengan kopiah nya.
Rindu aku membuak-buak.
Teringat-ingat aku last ayah hantar aku balik terengganu.
Aku dapat rasa lambaian ayah tu lain macam. Senyum pun lain dari yang selalu.
Rupanya tu last aku dapat tengok ayah. 
Ayah cium dahi aku kuat sangat. 
Rupanya tu last aku dapat ciuman seorang ayah.
tsk.
Aku sentiasa doakan ayah kat sana.


Ayah, ika akan selalu doakan ayah. Takkan lupakan ayah sampai bila-bila.
Dah 2 tahun, tapi macam baru semalam ayah pergi.
T__T
Tuhan bantu lah aku memahami erti redha.

2 keyboard writings:

SimplySeoul said...

Saya pun rindu arwah ayah. bykkan bersabar ya. life goes on.

Selamat berpuasa.

pemerhatiSejati said...

insyaAllah. betul, wlau apa pn, life has to go on n we have to keep on praying for them. ;-) selamat berpuasa jgak simply seoul =) May Allah bless you!

Post a Comment