Pages

Thursday, November 17, 2011

Habis dah sem 2 (@_@)

Alhamdulillah. Akhirnya, berakhir juga semester ni. Habis tahun pertama untuk alam ijazah. Rasa apa ek? Entah la. Macam-macam. There are still 3 more years ahead. Jadi, rasa macam pejam celik pejam celik je dekat bumi terengganu ni. Yang pasti, hidup sebagai seorang perantau memang mencabar. Mencabar emosi, fizikal dan mental. Kalau tak kuat, mau jatuh tersungkur. Serius!

Hari ni? Apa yang PANAS lagi MELETUP ??? Haa, dah konfem-konfem la pasal Malaysia MENANG bola!! Kecoh dekat Fb kan. Bukan tu je, HANGIT juga pasal result UPSR. Jadi, kepada adik-adik yang scored 5As tu, TAHNIAH!! A bright and good start for you ^^, Boleh la apply MARA kan. Atau mana-mana boarding school. Dan kepada adinda ku yang berjaya merangkul 2A, tahniah juga =)) Bukan senang nak dapat A kan. Jadi, ada 2A pun bagus pe?? Hee.

Exam bagi pelajar-pelajar IPG juga berakhir hari ini. Ramai ler yang lega. Buktinya? Boleh tengok kat Fb hokeyh? Ramai juga yang balik. ARGHHHH! Jeles oo. Ada yang dah sampai pun dekat rumah. Dah landing atas katil. Ye dak? Suasana dekat hostel sekarang----> SUNYI giler! Rasa macam bangunan baru siap jek haku tengok? A ha ha.


Yo! Holidays. sebulan. Pergh. Terbaikkkk!

0 keyboard writings:

Post a Comment